Register or login to be able to download hacks and view attachments

Author Topic: [Solved] [WOLFTEAM] Problem :(  (Read 1271 times)

Offline Amin

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
[WOLFTEAM] Problem :(
« on: January 06, 2016, 02:09:36 PM »
The same error, the same problems.. -.-

Always says that is fixed, or its solved, but is still not working!

I will do this video now for the last time, i dont want to waste my time in this..

VIDEO: http://cloud.directupload.net/8OzF

Problems:

- Aim is On, but i dont want to use it -.-
- Inventory Works, but somethimes i get after 10 Minutes InGame AHH
- I can't see the bullets, or hit someone with the inventory hack weapons

Please fix this problems.. :-/
« Last Edit: February 27, 2016, 10:56:08 PM by DolaSvikari »
 

Offline arieyy

  • Helper
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 33
  • Thanked: 2 times
  • Helper :) Weuwwwwww !
    • View Profile
Re: [WOLFTEAM] Problem :(
« Reply #1 on: January 06, 2016, 05:04:42 PM »
The same error, the same problems.. -.-

Always says that is fixed, or its solved, but is still not working!

I will do this video now for the last time, i dont want to waste my time in this..

VIDEO: http://cloud.directupload.net/8OzF

Problems:

- Aim is On, but i dont want to use it -.-
- Inventory Works, but somethimes i get after 10 Minutes InGame AHH
- I can't see the bullets, or hit someone with the inventory hack weapons

Please fix this problems.. :-/

If you want to hack just use it .. if you want problem solved so fast then make your own hack .
I will help you in my way ! - Arieyy :)
 

Offline Amin

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: [WOLFTEAM] Problem :(
« Reply #2 on: January 06, 2016, 06:25:03 PM »
its a thread in " General Support " Not on Discussions -.-
« Last Edit: January 06, 2016, 06:29:46 PM by DolaSvikari »
 

Online Zeno

  • Head Developer
  • *
  • Posts: 640
  • Thanked: 2542 times
    • hinetero
    • View Profile
  • Gender: Male
Re: [WOLFTEAM] Problem :(
« Reply #3 on: January 06, 2016, 06:29:49 PM »
Amin, Am already trying to fix the aim. i know about it already. about AAH i didn't get that at all. am using the hack for over 30 mins and i didn't get anything same as 500 other users.
Personal site@vedbex.com
 

Offline ucan4k

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 75
  • Thanked: 35 times
  • Ask me if you need help ;)
    • View Profile
  • Gender: Male
Re: [WOLFTEAM] Problem :(
« Reply #4 on: January 06, 2016, 07:08:32 PM »
Amin, Am already trying to fix the aim. i know about it already. about AAH i didn't get that at all. am using the hack for over 30 mins and i didn't get anything same as 500 other users.

same did you fix the AAH error ? bevor the update I got it every 2 minutes but now never again Thanks

If you need help, you can ask me toooooo ;)
Don't scare to ask ::)
 

Offline Flammen9515

  • New Member
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: [WOLFTEAM] Problem :(
« Reply #5 on: January 06, 2016, 11:54:35 PM »
The same error, the same problems.. -.-

Always says that is fixed, or its solved, but is still not working!

I will do this video now for the last time, i dont want to waste my time in this..

VIDEO: http://cloud.directupload.net/8OzF

Problems:

- Aim is On, but i dont want to use it -.-
- Inventory Works, but somethimes i get after 10 Minutes InGame AHH
- I can't see the bullets, or hit someone with the inventory hack weapons

Please fix this problems.. :-/

If you want to hack just use it .. if you want problem solved so fast then make your own hack .
 

Offline Flammen9515

  • New Member
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: [WOLFTEAM] Problem :(
« Reply #6 on: January 06, 2016, 11:56:00 PM »
Good day, I wanted to use you Platt Helper exe un when I was doing with the launcher to lock yourself the exe and I can not use them
 

Offline arieyy

  • Helper
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 33
  • Thanked: 2 times
  • Helper :) Weuwwwwww !
    • View Profile
Re: [WOLFTEAM] Problem :(
« Reply #7 on: January 07, 2016, 06:08:08 AM »
Good day, I wanted to use you Platt Helper exe un when I was doing with the launcher to lock yourself the exe and I can not use them

Hey ! Flammen9515  ,

What you mean that " Plat Helper exe " ? can you explain more please ?

Regards ,
Arieyy - Meuwwwww
I will help you in my way ! - Arieyy :)
 

Offline ucan4k

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 75
  • Thanked: 35 times
  • Ask me if you need help ;)
    • View Profile
  • Gender: Male
Re: [WOLFTEAM] Problem :(
« Reply #8 on: January 07, 2016, 09:41:31 AM »
Good day, I wanted to use you Platt Helper exe un when I was doing with the launcher to lock yourself the exe and I can not use them

Are you German Flammen9515, if you are german write it in german i can translate it  ;D.
(Schreib dein Problem auf deutsch ich kanns dann bersetzen) 

If you need help, you can ask me toooooo ;)
Don't scare to ask ::)
 

Offline xP0WN3D

  • Full Member
  • *
  • Posts: 115
  • Thanked: 115 times
  • Need help? Just ask :)
    • imatrix.wt
    • View Profile
  • Gender: Male
Re: [WOLFTEAM] Problem :(
« Reply #9 on: January 07, 2016, 12:37:39 PM »
Good day, I wanted to use you Platt Helper exe un when I was doing with the launcher to lock yourself the exe and I can not use them

Are you German Flammen9515, if you are german write it in german i can translate it  ;D.
(Schreib dein Problem auf deutsch ich kanns dann bersetzen)

bin auch deutscher also knnt ihr ruhig eure probleme auf deutsch schreiben ;)
Mod is watching you ( ͡ ͜ʖ ͡)
 

Offline ○☠iTzDent♥

  • Full Member
  • *
  • Posts: 199
  • Thanked: 673 times
  • < ColdHack VIP > Ask for help anytime :)
    • itzdent
    • View Profile
  • Gender: Male
Re: [WOLFTEAM] Problem :(
« Reply #10 on: January 09, 2016, 05:07:01 PM »
Google Translate!! lmao  :P ;)

#SuperNova~