*  Important

Server Roll Back: our server hard disk has been damaged and our hosting provider replaced it with new one. our last backup was at 9/1/2017 everything after that date will be no longer exist. if you bought CSGO Plan. PM me with your paypal email.
Register or login to be able to download hacks and view attachments

Author Topic: [Solved] [WOLFTEAM] Problem :(  (Read 1222 times)

Offline Amin

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
[WOLFTEAM] Problem :(
« on: January 06, 2016, 02:09:36 PM »
The same error, the same problems.. -.-

Always says that is fixed, or its solved, but is still not working!

I will do this video now for the last time, i dont want to waste my time in this..

VIDEO: http://cloud.directupload.net/8OzF

Problems:

- Aim is On, but i dont want to use it -.-
- Inventory Works, but somethimes i get after 10 Minutes InGame AHH
- I can't see the bullets, or hit someone with the inventory hack weapons

Please fix this problems.. :-/
« Last Edit: February 27, 2016, 10:56:08 PM by DolaSvikari »
 

Offline arieyy

  • Helper
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 33
  • Thanked: 2 times
  • Helper :) Weuwwwwww !
    • View Profile
Re: [WOLFTEAM] Problem :(
« Reply #1 on: January 06, 2016, 05:04:42 PM »
The same error, the same problems.. -.-

Always says that is fixed, or its solved, but is still not working!

I will do this video now for the last time, i dont want to waste my time in this..

VIDEO: http://cloud.directupload.net/8OzF

Problems:

- Aim is On, but i dont want to use it -.-
- Inventory Works, but somethimes i get after 10 Minutes InGame AHH
- I can't see the bullets, or hit someone with the inventory hack weapons

Please fix this problems.. :-/

If you want to hack just use it .. if you want problem solved so fast then make your own hack .
I will help you in my way ! - Arieyy :)
 

Offline Amin

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: [WOLFTEAM] Problem :(
« Reply #2 on: January 06, 2016, 06:25:03 PM »
its a thread in " General Support " Not on Discussions -.-
« Last Edit: January 06, 2016, 06:29:46 PM by DolaSvikari »
 

Offline Zeno

  • Head Developer
  • *
  • Posts: 541
  • Thanked: 2140 times
    • hinetero
    • View Profile
  • Gender: Male
Re: [WOLFTEAM] Problem :(
« Reply #3 on: January 06, 2016, 06:29:49 PM »
Amin, Am already trying to fix the aim. i know about it already. about AAH i didn't get that at all. am using the hack for over 30 mins and i didn't get anything same as 500 other users.
 

Offline ucan4k

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 75
  • Thanked: 34 times
  • Ask me if you need help ;)
    • View Profile
  • Gender: Male
Re: [WOLFTEAM] Problem :(
« Reply #4 on: January 06, 2016, 07:08:32 PM »
Amin, Am already trying to fix the aim. i know about it already. about AAH i didn't get that at all. am using the hack for over 30 mins and i didn't get anything same as 500 other users.

same did you fix the AAH error ? bevor the update I got it every 2 minutes but now never again Thanks

If you need help, you can ask me toooooo ;)
Don't scare to ask ::)
 

Offline Flammen9515

  • New Member
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: [WOLFTEAM] Problem :(
« Reply #5 on: January 06, 2016, 11:54:35 PM »
The same error, the same problems.. -.-

Always says that is fixed, or its solved, but is still not working!

I will do this video now for the last time, i dont want to waste my time in this..

VIDEO: http://cloud.directupload.net/8OzF

Problems:

- Aim is On, but i dont want to use it -.-
- Inventory Works, but somethimes i get after 10 Minutes InGame AHH
- I can't see the bullets, or hit someone with the inventory hack weapons

Please fix this problems.. :-/

If you want to hack just use it .. if you want problem solved so fast then make your own hack .
 

Offline Flammen9515

  • New Member
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: [WOLFTEAM] Problem :(
« Reply #6 on: January 06, 2016, 11:56:00 PM »
Good day, I wanted to use you Platt Helper exe un when I was doing with the launcher to lock yourself the exe and I can not use them
 

Offline arieyy

  • Helper
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 33
  • Thanked: 2 times
  • Helper :) Weuwwwwww !
    • View Profile
Re: [WOLFTEAM] Problem :(
« Reply #7 on: January 07, 2016, 06:08:08 AM »
Good day, I wanted to use you Platt Helper exe un when I was doing with the launcher to lock yourself the exe and I can not use them

Hey ! Flammen9515  ,

What you mean that " Plat Helper exe " ? can you explain more please ?

Regards ,
Arieyy - Meuwwwww
I will help you in my way ! - Arieyy :)
 

Offline ucan4k

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 75
  • Thanked: 34 times
  • Ask me if you need help ;)
    • View Profile
  • Gender: Male
Re: [WOLFTEAM] Problem :(
« Reply #8 on: January 07, 2016, 09:41:31 AM »
Good day, I wanted to use you Platt Helper exe un when I was doing with the launcher to lock yourself the exe and I can not use them

Are you German Flammen9515, if you are german write it in german i can translate it  ;D.
(Schreib dein Problem auf deutsch ich kanns dann bersetzen) 

If you need help, you can ask me toooooo ;)
Don't scare to ask ::)
 

Offline xP0WN3D

  • Full Member
  • *
  • Posts: 115
  • Thanked: 115 times
  • Need help? Just ask :)
    • imatrix.wt
    • View Profile
  • Gender: Male
Re: [WOLFTEAM] Problem :(
« Reply #9 on: January 07, 2016, 12:37:39 PM »
Good day, I wanted to use you Platt Helper exe un when I was doing with the launcher to lock yourself the exe and I can not use them

Are you German Flammen9515, if you are german write it in german i can translate it  ;D.
(Schreib dein Problem auf deutsch ich kanns dann bersetzen)

bin auch deutscher also knnt ihr ruhig eure probleme auf deutsch schreiben ;)
Mod is watching you ( ͡ ͜ʖ ͡)
 

Offline ○☠iTzDent♥

  • Full Member
  • *
  • Posts: 199
  • Thanked: 672 times
  • < ColdHack VIP > Ask for help anytime :)
    • itzdent
    • View Profile
  • Gender: Male
Re: [WOLFTEAM] Problem :(
« Reply #10 on: January 09, 2016, 05:07:01 PM »
Google Translate!! lmao  :P ;)

#SuperNova~