Register or login to be able to download hacks and view attachments

Author Topic: [Solved] [WOLFTEAM] Bypass Problem!!  (Read 971 times)

Offline Amin

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
[WOLFTEAM] Bypass Problem!!
« on: December 30, 2015, 10:47:14 AM »
I think the hack is auto bypass ?!

Look this error:

« Last Edit: February 27, 2016, 10:56:21 PM by DolaSvikari »
 

Offline ☠SkillLive☠

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 35
  • Thanked: 101 times
  • Moderate
    • View Profile
    • https://plathelper.net/forums/index.php
  • Gender: None
Re: [WOLFTEAM] Bypass Problem!!
« Reply #1 on: December 30, 2015, 01:47:32 PM »
 

Offline Amin

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: [WOLFTEAM] Bypass Problem!!
« Reply #2 on: December 30, 2015, 03:06:07 PM »
Ok, Bypass works now.

Other (big) Problem: When i use Inventory (Weapons) they dont do damage. I do damage only with my standart weapons (my weapons witout inventory) -.- :/
 

Offline Zeno

  • Head Developer
  • *
  • Posts: 783
  • Thanked: 4997 times
    • View Profile
  • Gender: Male
Re: [WOLFTEAM] Bypass Problem!!
« Reply #3 on: December 30, 2015, 03:11:48 PM »
Ok, Bypass works now.

Other (big) Problem: When i use Inventory (Weapons) they dont do damage. I do damage only with my standart weapons (my weapons witout inventory) -.- :/

When you enable weapons all your weapons changes you no longer got your old weapons, how its not doing damage?
 

Offline Amin

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: [WOLFTEAM] Bypass Problem!!
« Reply #4 on: December 30, 2015, 06:36:35 PM »
(English) Google Translate:


I shoot with the Hack weapons (Inventory) but which do not meet the wall, so I mean the ammunition (bullets) and take nothing in the wall does not look to the place and that it has taken what there. But in my arms already

German:

Ich schiee mit den Hack Waffen (Inventory) aber die treffen die Wand nicht, also ich meine die Munition (Kugeln) treffen nichts und in der Wand sieht man die stelle auch nicht, das man dort was getroffen hat. Aber bei meinen Waffen schon
 

Offline ☠SkillLive☠

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 35
  • Thanked: 101 times
  • Moderate
    • View Profile
    • https://plathelper.net/forums/index.php
  • Gender: None
Re: [WOLFTEAM] Bypass Problem!!
« Reply #5 on: December 30, 2015, 06:47:47 PM »
English:  I hope @Dola fixed it

German:  Ich hoffe das @Dola darum kmmert
 

Offline xP0WN3D

  • Full Member
  • *
  • Posts: 115
  • Thanked: 117 times
  • Need help? Just ask :)
    • imatrix.wt
    • View Profile
  • Gender: Male
Re: [WOLFTEAM] Bypass Problem!!
« Reply #6 on: December 30, 2015, 08:31:51 PM »
if you get this problem don't use inventory. not fixed at the moment.
Mod is watching you ( ͡ ͜ʖ ͡)
 

Offline Zeno

  • Head Developer
  • *
  • Posts: 783
  • Thanked: 4997 times
    • View Profile
  • Gender: Male
Re: [WOLFTEAM] Bypass Problem!!
« Reply #7 on: December 30, 2015, 09:35:53 PM »
(English) Google Translate:


I shoot with the Hack weapons (Inventory) but which do not meet the wall, so I mean the ammunition (bullets) and take nothing in the wall does not look to the place and that it has taken what there. But in my arms already

German:

Ich schiee mit den Hack Waffen (Inventory) aber die treffen die Wand nicht, also ich meine die Munition (Kugeln) treffen nichts und in der Wand sieht man die stelle auch nicht, das man dort was getroffen hat. Aber bei meinen Waffen schon

You cant see bullets at wall cuz wallshot already enabled?
 

Offline Amin

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: [WOLFTEAM] Bypass Problem!!
« Reply #8 on: January 03, 2016, 08:16:10 PM »
Yes.. :/
 

Offline Zeno

  • Head Developer
  • *
  • Posts: 783
  • Thanked: 4997 times
    • View Profile
  • Gender: Male
Re: [WOLFTEAM] Bypass Problem!!
« Reply #9 on: January 03, 2016, 08:18:06 PM »
Problem already solved
Locked