Register or login to be able to download hacks and view attachments

Author Topic: [Solved] [WT]cant open d3d menu with insert  (Read 1043 times)

Offline FREE123

  • New Member
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
[WT]cant open d3d menu with insert
« on: December 28, 2015, 04:05:52 PM »
when i start the hack all works fine no error appears but wen i am ingame and press insert nothing happens
« Last Edit: February 27, 2016, 10:55:36 PM by DolaSvikari »
 

Offline spartanhaven

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 22
  • Thanked: 8 times
    • View Profile
Re: [WT]cant open d3d menu with insert
« Reply #1 on: December 28, 2015, 04:27:08 PM »
when i start the hack all works fine no error appears but wen i am ingame and press insert nothing happens

Keep trying to press insert button while switching screens from ingame to desktop screen.when the menu popup at desktop.it should dissapear rightaway.just try to make it appear on ur ingame screen by spamming insert button(dont spam the button like crazy)when plat menu appear in game screen.it means ur good to go.
« Last Edit: December 28, 2015, 04:30:16 PM by spartanhaven »
 

Offline FREE123

  • New Member
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: [WT]cant open d3d menu with insert
« Reply #2 on: December 28, 2015, 05:26:00 PM »
i tried that and when i press alt+tab there is a window with the menu but its invicible and i cant open it ingame
 

Offline codeblack

  • PROOO (งಠᴥಠ)ง
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 79
  • Thanked: 900 times
  • Let's own that bitches
    • gamerzfable.wt
    • View Profile
  • Gender: Male
Re: [WT]cant open d3d menu with insert
« Reply #3 on: December 28, 2015, 07:06:42 PM »
i tried that and when i press alt+tab there is a window with the menu but its invicible and i cant open it ingame

Try this
1. run the hack with admin rights
2. go in game like deathmatch
3. click on insert 1/3 times

if still doesnt work 
Please give some more information
What os you are running
do you get errors or etc

after we will fix this problem soon on next update

Thank you
CodeBlack
 

Offline Zeno

  • Head Developer
  • *
  • Posts: 781
  • Thanked: 4963 times
    • View Profile
  • Gender: Male
Re: [WT]cant open d3d menu with insert
« Reply #4 on: December 28, 2015, 11:27:30 PM »
Fixed the menu bugs, try now.
Personal site@vedbex.com
 

Offline keptha1234

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 13
  • Thanked: 2 times
    • View Profile
Re: [WT]cant open d3d menu with insert
« Reply #5 on: December 30, 2015, 06:06:29 PM »
how am i suppose to insert the hack?? :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
 

Offline Zeno

  • Head Developer
  • *
  • Posts: 781
  • Thanked: 4963 times
    • View Profile
  • Gender: Male
Re: [WT]cant open d3d menu with insert
« Reply #6 on: December 30, 2015, 09:37:16 PM »
how am i suppose to insert the hack?? :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

Press insert key on your keyboard.
Personal site@vedbex.com
 

Offline keptha1234

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 13
  • Thanked: 2 times
    • View Profile
Re: [WT]cant open d3d menu with insert
« Reply #7 on: December 30, 2015, 10:31:36 PM »
one more thing how am i suppose to enable the hacks when i cant click on them please let me know if u know the problem thanks  :-\ :-\ :-\
 

Offline Zeno

  • Head Developer
  • *
  • Posts: 781
  • Thanked: 4963 times
    • View Profile
  • Gender: Male
Re: [WT]cant open d3d menu with insert
« Reply #8 on: December 30, 2015, 10:39:05 PM »
one more thing how am i suppose to enable the hacks when i cant click on them please let me know if u know the problem thanks  :-\ :-\ :-\

Press Down Key on your keyboard to go down / up to go up, right to enable cheat/ left to disable Cheat.
Personal site@vedbex.com
 

Offline ○☠iTzDent♥

  • Full Member
  • *
  • Posts: 205
  • Thanked: 682 times
  • < ColdHack VIP > Ask for help anytime :)
    • itzdent
    • View Profile
  • Gender: Male
Re: [WT]cant open d3d menu with insert
« Reply #9 on: January 09, 2016, 05:11:19 PM »
when i start the hack all works fine no error appears but wen i am ingame and press insert nothing happens

I used to have the same problem. What it was that you have to close ALL tabs and everything before opening hack.
1. Close everything that's open. (Quit Skype)
2. Open hack and etc
3. Login to WT and don't do anything else
4. when at channel, then press insert
5. Enjoy!

Hope that helps :)

#SuperNova~
 

Offline Floriandu3411

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 30
  • Thanked: 3 times
    • View Profile
Re: [WT]cant open d3d menu with insert
« Reply #10 on: January 09, 2016, 11:00:42 PM »
Press shift and insert and its work !
If i just press insert its not work for me too but shift+insert its work!
 

Offline xP0WN3D

  • Full Member
  • *
  • Posts: 115
  • Thanked: 117 times
  • Need help? Just ask :)
    • imatrix.wt
    • View Profile
  • Gender: Male
Re: [WT]cant open d3d menu with insert
« Reply #11 on: January 16, 2016, 11:33:49 AM »
Closed.
Mod is watching you ( ͡ ͜ʖ ͡)